Terroristi I Vjenës ishte arrestuar në Turqi dhe u dërgua në Austri, por autoritetet austriakë e kishin liruar

TNP njoftoi se terroristi I grupit  DAESH Kujtim Fejzulaı,  u arrestua në Hatay më 18 shtator 2018 dhe u dërgua në Austri më 10 janar 2019

Në deklaratën me shkrim të bërë nga TNP, u tha se 4 persona vdiqën në sulmin të kryer nga shtetasi austriak Kujtim Fejzulai më 2 nëntor në Vjenë, I cili është bërë në emër të organizatës terroriste DAESH,

Kujtim Fejzulai ishte arrestuar  në Hatay më 18.09.2018, dhe iu dorëzua Drejtorisë së Emigracionit Hatay për t’u deportuar nga autoritetet gjyqësore, 10.01. U përcaktua që ai ishte deportuar në Austri në vitin 2019 dhe informacioni rreth statusit organizativ dhe iniciativave të personit u nda me autoritetet austriake

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet