Kontakti

Informata gjenerale:

Adresa:

Rr. Tringë Smajli
Prishtinë 10000
Kosova
info @gazetaere.com
+377 45 480 436

 

Redaksia e GeR:

Adresa elektronike: redaksia @gazetaere.com

Tel:  +377 45 480 436( viber, whatsapp, tel, sms)

 

Në qofsh dëshmitar i një ngjarjeje dhe posedon foto, video a dokument mund të lidhesh me ne.

I dashur lexues, jemi të hapur për çdo lloj bashkëpunimi (për më tepër, shihni kontaktin). Zotohemi se Gazeta e Re I përkushtohet mbrojtjes së privatësisë dhe integritetit të të dhënave personale, të cilat vijnë në kontakt gjatë bashkëpunimit me ne.
(Për më shumë lexoni Privacy Policy )