Talentja nga Prizreni, Berra Kruemali, ndriçon skenën me koncertin recital në flautë

Në një atmosferë magjike, e mbushur me tinguj muzikorë dhe emocion, talentja e re nga Prizreni, Berra Kruemali, ka sjellë një përformance të jashtëzakonshme në koncertin e saj recital në flautë.

Berra Kruemali, një nxënëse e Shkollës së Muzikës Lorenc Antoni, ka mbajtur një koncert recital në flautë. Kjo ngjarje ka tërhequr një publik të mbushur me dashamirësi të muzikës.

Berra, nxënëse e talentuar e Shkollës së Muzikës Lorenc Antoni, ka shfaqur një aftësi të jashtëzakonshme në interpretimin e veprave të njohura nga kompozitorë të shquar

Koncerti recital jo vetëm ka bërë një shënjestër në skenën muzikore lokale, por gjithashtu ka theksuar më tej rolin e Shkollës së Muzikës Lorenc Antoni në zhvillimin e talenteve muzikore të reja.

Kategoritë
KulturëLajme