“Kam fakte dhe dëshmi”, Zeka: Rreth 70 dëshmitarë janë trajnuar dhe paguar për procesin e Hagës

Gazetari Milaim Zeka denoncoi në “Drejt” trajnimin dhe pagimin e dëshmitarëve të rremë për procesin e Hagës.

Zeka:Nga hulumtimet e mia katër vjeçare kam fakte dhe dëshmi se vetëm një pjesëtar i bijës serbe që për fatin e zi është shqiptar nga Drenica ka trajnuar rreth 70 dëshmitarë të rremë se çfarë do të dëshmojnë në Prokurorinë e Gjykatës Speciale. Ka fakte dhë dëshmi se bija serbe përmes këtij personi ka paguar qindra mijëra euro si shpërblim dëshmitarë të rrejshëm. Ja ku jemi sot në këtë proces që de facto është shokuese të krijohet një gjykatë puro raciste, njëetnike që po gjykon vetëm krimet e supozuara të UÇK dhe jo krimet e të gjithë atyre që kanë bërë në Kosovë. Kemi mbi 11 mijë të vrarë në Kosovë nga forcat serbe, 1632 persona akoma të zhdukur që nuk u dimë varrin familjarëve tanë dhe askush nuk është vendosur në Tribunal dhe tani po gjykohen pjesëtarët e UÇK.

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi