Botimet Fleta
LAJME

SPORT

EKONOMI

  • Rritja e shpejtë e kredive nëpër disa segmente, nuk paraqet shqetësim për sigurinë në sektorin financiar, thonë udhëheqës të Bankës Qendrore të Kosovës. Nga Fondi Monetar Ndërkombëtar është tërhequr vërejtja se...
  • Bangkokun e kanë vizituar më shumë se 20 milionë njerëz, ndërsa një turist në Dubai çdo ditë shpenzon një mesatare prej 468 euro. Mastercard ka raportuar për dekada me...
  • Paga më e lartë në sektorin publik të shëndetësisë parashihet të jetë 1195 euro. Kjo pagë u dedikohet mjekëve specialistë, përkatësisht ekspertëve të mjekësisë ligjore apo atyre që kanë...
  • Shtëpia e modës “Walone Fashion Group”, ka hapur lokalin e ri në lagjen ‘Arbëria’, të Prishtinës, në të cilin ka mirëpritur klientë dhe adhurues të modës. Ata kanë prezentuar...