WhatsApp prezantoi një opsion që deri më tani ishte i mundur vetëm në Facebook dhe Instagram

Pak ditë më parë, WHATSAPP prezantoi opsionin Message Yourself.

Përdoruesit tani mund t’i dërgojnë mesazhe vetes në aplikacion, gjë që deri më tani ishte e mundur vetëm në Facebook Messenger dhe Instagram, të paktën për sa i përket Metës.

Në mënyrë që përdoruesit e aplikacionit t’i dërgojnë vetes një mesazh, është e nevojshme të futni kontaktet, ku numri i tyre do të jetë i pari në listë. Prekja e një kontakti hap një bisedë ku mund të dërgoni një mesazh.

Veçoria Message Yourself u njoftua dhjetorin e kaluar dhe tani është e disponueshme në të gjitha pajisjet.

Kategoritë
Të ndryshmeTeknologji