Melania është duke pritur rezultatet në kombinimin më të thjeshtë që është gjithmonë në modë

PAS votimit me një fustan Gucci me një model zinxhirësh që kushton 29 mijë kuna dhe një çantë dore Hermes në dorë, Melania Trump mirëpret rezultatet e zgjedhjeve në një kombinim më klasik.

Në orët e para të mëngjesit, ajo u bashkua me burrin e saj Donald Trump në Dhomën Lindore të Shtëpisë së Bardhë, ku ai deklaroi fitoren e tij të dytë në zgjedhje, megjithëse jo të gjitha fletët e votimit u numëruan dhe gara ishte e tensionuar.

PAS votimit me një fustan Gucci me një model zinxhirësh që kushton 29 mijë kuna dhe një çantë dore Hermes në dorë, Melania Trump mirëpret rezultatet e zgjedhjeve në një kombinim më klasik.

Në orët e para të mëngjesit, ajo u bashkua me burrin e saj Donald Trump në Dhomën Lindore të Shtëpisë së Bardhë, ku ai deklaroi fitoren e tij të dytë në zgjedhje, megjithëse jo të gjitha fletët e votimit u numëruan dhe gara ishte e tensionuar.

 

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet