Arrestohet parashutisti pasi që duke fluturuar nga fryma e madhe hyri në territorin e shtetit tjetër

Parashitusti nga Turqia Mahmut Ertunç, i cili ishte duke fluturuar me parashutin e tij si pasojë e erës së madhe gabimisht hyri në territorin e shtetit Liban dhe u arrestua nga polica e këtij shteti

Derısa Libani po vazhdonte një hetim mbi incidentin shqetësues, u mësua se kıshın fılluar negociatat diplomatike lidhje me situatën e Mahmut Ertunç.

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet