Këngëtarja shqiptare së shpejti bashkëpunim me Tarkan

Në emisionin “Jeto me Orën” në RTV Ora ishte Bianca Junizell  shqiptare e cila ka bërë muzikë për shumë kohë por për shkak të jetesës në Suedi ka bërë një shkëputje të gjatë.

Ajo foli rreth projektit të saj muzikor “1 milion herë” si dhe rreth projekteve të saj të ardhshme.

Ajo u shpreh se në Suedi shumë persona e kanë kontaktuar dhe i kanë shprehur pëlqimin për këngën

Bianca Junzell: Në Suedi shumë veta më kanë kontaktuar dhe më kanë thënë se kënga është për Eurovizion. Ju ka pëlqyer shumë. Unë vetëm e mendova që të bëj një këngë shqip.

Bianca tregoi dhe për prokjektet që synon të realizojë në të ardhmen ku u shpreh se do të bashkëpunojë më këngëtarin Tarkan.

Bianca Junzell: Jam në një bashkëpunim me një producent turk që ka punuar për Tarkan dhe me Ina dhe ajo e famshme. Më ka pyetur për të kënduar këngë turqisht. Është projekt i bukur dhe do ja dal dhe për këtë.

Kategoritë
FunTë ndryshme