Djali i Osama Bin Ladenit nuk mund të harronte as pas vitesh! “Unë jam një nga viktimat e babait tim”

Omar Bin Laden lindi si djali i katërt i Osama Bin Ladenit, arkitektit të sulmeve të 11 shtatorit, dhe u rrit si trashëgimtar i një ‘perandorie terrori’. Duke kuptuar që kjo jetë nuk i shkonte në moshë të re, Ömer u largua nga babai i tij dhe filloi një jetë të re për veten e tij, por e kaluara e tij nuk e la kurrë.

Kur një nga shërbëtorët e shtëpisë erdhi tek ai dhe tha se i ati e kishte thirrur, ai u nis drejt kopshtit, pa e ditur se çfarë do të ndodhte. Kur ai doli, gjëja e parë që tërhoqi vëmendjen e tij ishte AK-47 në duart e burrave pranë babait të tij. Menjëherë pas kësaj, bota e tij u shemb kur qentë e tij të dashur u sollën në kopsht. Ai mësoi efektin e një arme tek gjallesat përmes testeve të kryera te qentë që mbante. Omar, një nga fëmijët e Osama Bin Ladenit, arkitektit të sulmeve të 11 shtatorit, një prej sulmeve terroriste më të mëdha në historinë e botës, nuk mundi t’i kalonte ngjarjet shkatërruese dhe tronditëse që përjetoi në fëmijërinë e tij dhe tha: Unë jam një nga viktimat e babait tim”, dhe foli për efektet që pati tek ai një nga një.

Omar Bin Laden, i cili sot është 41 vjeç, ka deklaruar se që në moshë të vogël ka qenë vazhdimisht i informuar për armët dhe se i ka përdorur qentë që disa nga njerëzit e babait të tij i mbanin për të testuar armët. Omar Bin Laden vazhdoi fjalët e tij si vijon:

Duke shprehur se pjesën më të madhe të jetës e kaloi në lëvizje, Omar Bin Laden tha: “Fëmijëria ime kaloi duke u fshehur dhe duke lëvizur nga një vend në tjetrin. Unë kurrë nuk kam qenë në gjendje të lidhem me një vend”, tha ai.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme