Si sportisti më i pasur në botë ndryshoi jetën e një kameriereje me bakshish

FLOYD MAYWEATHER njihet si sportisti më i pasur i sotëm, dhe atij i pëlqen ta shpenzojë pasurinë më së shumti në blerjen e makinave të shtrenjta.

Në vetëm një luftë, Mayweather ishte në gjendje të fitonte disa qindra milion euro, kështu që nuk është për t’u habitur që ai zotëron një nga koleksionet më mbresëlënëse të makinave në botë.

Megjithatë, përveç blerjes së makinave dhe fotografimit të rrethuar me para, Mayweather dhuroi para në mënyrë aktive për bamirësi dhe ndihmoi ata në nevojë.

John Shahidi është njeriu që drejton një kompani që merret me karrierën e yjeve të famshëm të YouTube dhe në një intervistë për podcast Impaulsive ai tregoi një histori që përshkruan Mayweather në një dritë në të cilën njerëzit nuk janë mësuar ta shikojnë atë.

Ai gjithmonë mendonte për biznesin

Shahidi zbuloi se boksieri i famshëm informoi një kameriere të panjohur deri në 10 mijë dollarë dhe ndryshoi plotësisht jetën e saj.

“Takimi im i parë me Floyd ishte në një darkë në Las Vegas. Sigurisht, të gjithë atje e njihnin, ishte një vend ku ai shkonte gjithmonë, dhe kamariere që punonte e njihte atë mirë. Në një moment, ishte një zonjë që ishte më i madh, ai pyeti se çfarë do të bënte së pari nëse ajo do të kishte të gjitha paratë në botë në dispozicion të saj. Ajo iu përgjigj atij për të hequr qafe borxhin që ajo ka në kartelë. Pastaj ai i bëri asaj përsëri të njëjtën pyetje dhe ajo u përgjigj më sinqerisht se ajo kishte turp, por për të zvogëloi gjoksin e saj sepse madhësia e tyre e bën të vështirë për të lëvizjen dhe jetën në përgjithësi “, tha Shahidi, duke shtuar:

“Ai më pas e pyeti atë se sa do të kushtonte, ndoshta rreth gjashtë apo shtatë mijë dollarë. Ajo u përgjigj se mendonte se shuma ishte afërsisht ajo që tha ai, por që ajo nuk ishte e sigurt sepse ajo nuk kishte kontrolluar kurrë duke pasur parasysh që ajo punonte në një restorant të vogël. në Las Vegas, kështu që kjo nuk është një opsion realist për të. Para se të largoheshim, Floyd nxori dhjetë mijë dollarë nga çanta e tij dhe i futi në zarfin që përmbante faturën. Ai më tha se nuk duhet t’i tregoja kurrë askujt se ai e bëri atë sepse ai një luftëtar që njerëzit e shikojnë ndërsa luftojnë sepse nuk e duan atë, ai nuk donte që kjo të ndryshonte “.

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet