Festivali në Indi – I fërkuan fytyrat me jashtëqitjet e lopëve (Video)

Indianët u mblodhën në fshat në Festivalin e Plehrave Diwali, morën jashtëqitjet , i fërkuan në fytyrat e njëri-tjetrit dhe i hodhën si topa bore.

Ditët e fundit të Festivalit të Plehrave Diwali, e cila është një nga ngjarjet më të rëndësishme lokale në Indi u shfaqën skena të çuditshme

Mbetjet e kafshëve të mbledhura në rimorkiot që tërhiqeshin nga lopët u grumbulluan para tempujve, kryesisht të shoqëruara nga priftërinj Hindu.

Duke u mbledhur në fshat, indianët morën lopën në duart e tyre, i fërkuan në fytyrat e njëri-tjetrit dhe i hodhën si topa bore./Gazetaere

Video
https://vcdn2.ensonhaber.com/flv/flvideo/v/2020/11/1605764842.mp4

 

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet