S’kalon propozimi i PDK-së që në seancë të diskutohet raporti i DASh-it, VV-ja kundër

Nuk ka kaluar propozimi i Partisë Demokratike të Kosovës që në këtë seancë të Kuvendit si pikë e katërt e rendit të ditës të jetë diskutimi në lidhje me raportin e DASh-it për Kosovën.

Kjo u pamundësua pasi deputetët e VV-së votuan kundër ndryshimit të rendit të ditës.

Ky propozim i PDK, për të cilin u pajtua edhe LDK e AAK, ka marr 26 vota për, 40 kundër dhe një abstenim.

Kategoritë
LajmeVendi