Shkolla “Maarif” vazhdon të kujdeset për shëndetin e nxënësve të saj

Shkolla Maarif ka po vazhdon të tregojë sukses në menaxhimin e sistemit të mësimit në bankat shkollore,

Pas periudhës së pandemisë kontrollet shëndetësore e nxënësve në këtë shkollë janë shtuar edhe më shumë, javën e kaluar nxënësit kanë kaluar nga kontrollimi i përgjithshëm shëndetësor nga infermierja e shkollës.

Po ashtu nxënësit janë nënshtruar një kontrolli mjekësor të shëndetit oral, pas kontrollit analizat dhe rezultatet e dala u janë dërguar më pastaj edhe prindërve./Gazetaere


Kategoritë
LajmeShëndetësiVendi

Të ngjajshmet