Shefi rikrijon biftekin e artë të Salt Bae për vetëm 20 dollarë

Shefi i kuzhinës George Runham nga Birmingham ka rikrijuar biftekin prej 1745 dollarësh të artë të Salt Bea për vetëm 20 dollarë.

Ai vendosi të marrë përsipër sfidën e rikrijimit të biftekit në një përpjekje për t’u treguar të tjerëve se sa e thjeshtë dhe e lirë mund të jetë.

Ai shpenzoi vetëm 14 dollarë për një copë biftek dhe 9 dollarë për fletë ari nga Amazon dhe arriti të bënte një biftek që është pak më shumë se 1500 dollarë më lirë se një biftek i artë nga restoranti Nusret në Londër.

Shefi i kuzhinës George Runham nga Birmingham ka rikrijuar biftekin prej 1745 dollarësh të artë të Salt Bea për vetëm 20 dollarë.

Ai vendosi të marrë përsipër sfidën e rikrijimit të biftekit në një përpjekje për t’u treguar të tjerëve se sa e thjeshtë dhe e lirë mund të jetë.

Ai shpenzoi vetëm 14 dollarë për një copë biftek dhe 9 dollarë për fletë ari nga Amazon dhe arriti të bënte një biftek që është pak më shumë se 1500 dollarë më lirë se një biftek i artë nga restoranti Nusret në Londër.

Kategoritë
FunLajmeTë ndryshme