Pronari i Tottenham ka një superjaht miliard dollarësh me një fushë tenisi (Video)

Pronari i Tottenhamit Joe Lewis zotëron një jaht me vlerë 125 milion euro. Isshtë e gjatë 98 metra, duke e bërë atë jahtin e 46-të më të gjatë në botë, dhe i shërben Lewis si zyrë dhe shtëpi për pjesën më të madhe të vitit.

Pronari i Premier League të Londrës më së shumti e ka fituar pasurinë e tij në tregun e aksioneve dhe gjatë viteve 1960 ai kishte në pronësi disa restorante dhe klube nate.

Jahti ka skafin e tij të shpejtë dhe disa ski jet

Jahti i Lewis është i pari i këtij lloji në botë. Ajo ka një fushë tenisi të integruar, dhe nëse është e nevojshme, mund të shpërbëhet dhe ka hapësirë ​​për një palestër dhe futboll, i cili më pas përdoret më së shumti nga stafi.

Jahti gjithashtu ka një kuvertë që mund të ulet në det dhe kështu të përdoret si një plazh artificial, dhe nga automjetet shoqëruese ka një skaf dhe disa ski jet.

Lewis është njeriu i 12-të më i pasur në Angli

Lewis kalon pjesën më të madhe të vitit në Bahamas në jahtin e tij, dhe në 2013 ai mori ekipin turne të Tottenhamit në Bahamas.

Lewis është njeriu i 12-të më i pasur në Angli, dhe jahti i tij mund të flejë 16 persona.

 

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet