Kujdes! Tenda e hekurt të Dimrit Kulturor gati të rrëzohet, rrezik për kalimtarët

Pas përfundimit të aktiviteteve të ”Dimrit Kulturor” në Prizren, gjatë mëngjesit të sotëm tenda e hekurt është dëmtuar dhe paraqet rrezik kalimtarëve të rastit

Gazeta e Re bën apel organeve kompetente të Komunës së Prizrenit të intervenojnë urgjenitsht!

Kategoritë
LajmeVendi