Kërkesat e shumta për dokumente personale, MPB zgjat orarin për ofrimin e shërbimeve – do të punohet edhe të shtunave

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se është zgjatur orari për ofrimin e shërbimeve për dokumente personale.

Sipas njoftimit nga faqja e MPB-së në Facebook, të gjitha qendrat për pajisje me dokumente, gjatë ditëve të punës do të punojnë me orar të zgjatur deri në orën 18:00, ndërkaq të shtunave deri në orën 16:00.

“Agjencia e Regjistrimit Civil e Ministrisë së Punëve të Brendshme, ka marr vendim që të gjitha Qendrat për pajisje me dokumente, gjatë ditëve të punës të punohet me orar të zgjatur deri në orën 18:00, si dhe të shtunave deri në orën 16:00”, thuhet në njoftim. “Ky vendim është marr në mënyrë që të ju lehtësojnë qytetarëve planifikimin e kohës, dhe të zvogëlojë pritjet për pajisje me dokumente personale. Ky vendim për rritjen e orarit, do të zgjasë deri tek një vendim tjetër, për të cilin do të ju njoftojmë me kohë”.

Kategoritë
LajmeVendi