Hapet rruga që lidh Kosovën me Shqipërinë, në rajonin e Hasit

Është hapur rruga që lidh Kosovën me Shqipërinë, në rajonin e Hasit. Këtë e ka bërë të ditur kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.

Kreu i eksekutivit shqiptar, ka publikuar fotografitë e rrugës së re, duke thënë se kjo është si rezultat i angazhimit të marrë nga mbledhja e përbashkët mes dy qeverive.

Rruga lidh gjashtë fshatra të Hasit, Kukësit, Prizrenit dhe Dragashit.

“Një angazhim i marrë gjatë mbledhjes së përbashkët mes Qeverisë Shqiptare dhe Qeverisë së Kosovës, që tashmë afron edhe më shumë dy vendet tona jo vetëm fizikisht por edhe ekonomikisht duke lehtësuar lëvizjen e qytetarëve në të dyja anët e kufirit, sidomos për gjashtë fshatrat e thellë Zapod, Kerstec, Pogaj, Gorozhup, Dobrune, Blinishte, të bashkive Has, Kukës si dhe Komunat e Prizrenit dhe Dragashit në Kosovë”, ka shkruar Rama në Facebook.

Kategoritë
LajmeVendi