Gjobiten disa shoferë në Shtime, lejuan pasagjerët të dilnin me gjysmën e trupit jashtë veturës

Policia në Shtime ka pranuar disa informata se disa persona në rrugën ” Tahir Sinan” gjatë lëvizjes me vetura kanë lejuar që pasagjerët e tyre të dalin me gjysmën e trupit jashtë veturës në dritare të makinës, duke rrezikuar jetën e tyre.

Policët e stacionit pasi kanë grumbulluar informata në terren njëkohësisht kanë shikuar edhe kamerat e sigurisë , kanë arritur që të identifikojnë disa persona, të cilët i kanë ftuar në stacionin e policisë dhe ndaj tyre kanë inicuar fletëparaqitje për gjykatë për drejtimin e veturës pa patentë shoferi dhe gjoba kundërvajtëse që kanë lejuar që pasagjerët e tyre me pjesën e trupit të dalin jashtë veturës në xhama,

Kategoritë
LajmeVendi