Është 78 vjeçar dhe drejton Audi TT më të shpejtë në botë (Video)

Asnjëherë nuk është vonë për t’i bërë ëndrrat të vërteta.

Vetë paraqitja e 78-vjeçarit që ngiste një Audi TT do të ishte shumë interesante, por ky adhurues jetësor i ngasjes i ka bërë gjërat disa nivele më shumë. Mund të shihet pas timonit të versionit RS i mundësuar nga një 2.5 cilindër TFSI me pesë cilindra, i cili vinte nga fabrika me 400 kf dhe 480 Nm. Kjo ishte atëherë, ndërsa Arthur i dha Audi-it një akordim të detajuar.

Tani jep mbi 1100 kf, dhe vetëm 3.2 sekonda janë të mjaftueshme për të përshpejtuar nga 100 në 200 km / h. Arthur nuk ndalet dhe njofton akordimin e mëtejshëm. Plani është që të instaloni një turbinë më të madhe dhe kështu të merrni edhe 200 kf të tjerë dhe të shkurtoni kohën e përshpejtimit të ndërmjetëm në rreth 2 sekonda.

Arthur nuk është adhuruesi më i vjetër i shpejtësisë. Dy vjeçari John Clower drejton një Ferrari çdo ditë, dhe deri vonë ai kryesisht voziste legjendën F40.

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet