As nuk jeni të vetëdijshëm: Këto janë burimet më të mëdha të infeksionit që ju rrethojnë çdo ditë

Secili prej nesh ka mënyrën e tij të pastrimit, por ju ndoshta rrallë ose pothuajse kurrë nuk i pastroni këto gjëra, dhe ato janë burimet më të mëdha të infeksionit, dhe ne as nuk jemi të vetëdijshëm për këtë.

Telekomanda:

inshtë në duart tona çdo ditë, dhe ky është një nga artikujt më të papastër në shtëpitë tona. Eshtë jashtëzakonisht e rëndësishme që ta pastroni këtë send sa herë që pastroni pjesët e tjera të shtëpisë.

Çelësa të dritës:

Po, ashtu si telekomanda, ne i përdorim ato çdo ditë dhe rrallë kujtojmë t’i lajmë, dhe kjo është mirë. Prekja e shpeshtë transmeton një numër të madh të mikrobeve dhe papastërtive.

Koshi i plehrave:

Edhe pse e zbrazni rregullisht, rrallë e lani, gjë që është shumë e rëndësishme sepse e dini se çfarë po hidhni në të.

Furça dhe krehje flokësh:

Si të kujdeseni rregullisht për flokët tuaj. kështu që është gjithashtu e rëndësishme të kujdeseni për furçat tuaja.

Kategoritë
FamiljeShëndetësi