Arrihet pajtueshmëria, Komuna e Prishtinës cakton orarin e ri për furnitorët

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë ka njoftuar se ka arritur pajtueshmëri me Komunën e Prishtinës për orarin e qarkullimit të furnitorëve në kryeqytet.

Bëhet fjalë për dy orare sipas të cilave mund të furnizohen bizneset me mallra.

Dhoma e Tregtisë njofton se orari i ri do të jetë:

Lejohet qarkullimi i mjeteve motorike nga ora 10:00 deri në orën 15:00;

Lejohet qarkullimi i mjeteve motorike nga ora 18:00 deri në orën 07:00; Ndërsa, deri në atë kohë bëhet e ditur se nuk do të ketë ndalesa për furnitorët.

Ky Vendim është marrë në takimin e fundit të zhvilluar në mes të Grupit Punues të Bizneseve ku
Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë dhe Grupit Punues të Komunës së Prishtinës.

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi