WhatsApp prezantoi një opsion që do t’ju shpëtojë nga grupet e mërzitshme ku nuk doni të jeni

WhatsApp ka prezantuar një funksion të ri që lejon përdoruesit të largohen nga biseda në grup fshehurazi pa u njoftuar nga anëtarët e tjerë të grupit.

Duke azhurnuar aplikacionin, një anëtar i veçantë nga grupi nga grupi do të marrë vetëm një administrator, ndërsa anëtarët e tjerë nuk do të alarmohen.

Ky funksion ka hasur në kënaqësinë e një numri të madh të përdoruesve, të cilët nuk kanë më nevojë të kenë frikë se dikush do të zemërohet ose ofendohet nëse largohen nga grupi.

Nëse dëshironi të lini në fshehtësi disa grupe WhatsApp, këto janë hapat që duhet të ndiqni:

1. Trokitni lehtë mbi emrin e grupit në krye të bisedës

2. Shkoni në fund të faqes dhe shtrydhni “opsionet”. Opsioni i parafundit është “Dalja nga grupi”. E shtyp atë

3. Pastaj konfirmoni vendimin në dritaren e kërcimit që dëshironi që vetëm administratorët e grupit të informohen për largimin tuaj.

Ju gjithashtu mund ta lini bisedën përmes menusë kryesore:

1. Gjeni një grup që dëshironi të lini dhe tërhiqni gishtin në të majtë për të shfaqur tre pika

2. Shtypni tre pika dhe më pas në opsionin “Dalja nga Grupi” në menunë Jumper që shfaqet

3. Konfirmoni vendimin.

Për një dalje të qetë nga grupi në Android, është e nevojshme:

1. Trokitni lehtë mbi emrin e grupit në krye të bisedës

2. Në fund të faqes midis opsioneve shtrydhni “Daljen nga grupi”

3. Konfirmoni vendimin në një dritare kërcimi.

Kategoritë
Të ndryshme