Porsche dhe Puma krijuan këpucë të inspiruara nga modeli 911 Turbo

Porsche, në bashkëpunim me Puma, krijuan këpucë të inspiruara nga makina legjendare sportive.

Isshtë një linjë e veçantë dhe e kufizuar e atleteve, dizenjimi i të cilave është frymëzuar nga modeli i fuqishëm 911 turbo. Këto janë modele të ndryshme atlete për secilën gjeneratë të modelit 911 Turbo, dhe këpucët përmbajnë ngjyra të ndryshme specifike për periudha të caktuara.

Porsche dhe Puma shpjeguan se prishësit, pjesët e brendshme, linjat trupore dhe dritat shërbyen si frymëzim në hartimin e mbathjeve.

Koleksioni është i ndarë në dy seri. Seria Pumina Future Rider përdor modelet 911 Turbo të ftohura me ajër dhe seritë Speedcat në modelet më të reja të ftohura me ujë, përfshirë modelet Type 996, 997, 991 dhe 992 911 Turbo S.

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet