Messi bleu vilë në Ibiza me vlerë 11 milionë euro, por menjëherë u përball me probleme të papritura

Ylli i PSG-së, Lionel Messi bleu një vilë në Ibiza me vlerë 11 milionë euro, por menjëherë u përball me probleme të papritura.

Argjentinasi bleu një pronë në bregun perëndimor të Ibiza nga biznesmeni zviceran Philippe Amon dhe sipas gazetës së respektuar spanjolle Periodico de Ibiza, kontrata u finalizua më 3 shkurt.

Mirëpo, siç pretendon gazeta e lartpërmendur, vila ka probleme me legalizimin dhe ende nuk ka marrë leje përdorimi – dokument i lëshuar nga vetëqeverisja lokale që vërteton se është në gjendje optimale për banim.

Problemet e legalizimit lidhen me ndërtimin e disa dhomave në garazhin e pronës, të cilat u shfaqën para blerjes së Messit, sipas gazetës.

Avokati që përfaqëson shtatë herë fituesin e Topit të Artë është tani në bisedime me zyrtarët e qeverisjes lokale të qytetit për t’u përpjekur të zgjidhë çështjet. Messi ka të ngjarë të duhet të prishë dhomat që nuk ishin pjesë e planeve origjinale në pronën e sapondërtuar në mënyrë që të marrë pëlqimin për legalizimin e pronës.

Periodico de Ibiza raporton se pavarësisht problemeve me orarin, Messi dhe gruaja e tij kanë kaluar disa kohë në shtëpinë e tyre në Ibiza këtë verë.

 

Kategoritë
Sport