Influencuesja shpenzoi më shumë se 40 mijë dollarë për t’u dukur si Kim Kardashian

Influencuesi Ashten G. shpenzoi më shumë se 40 mijë dollarë për t’u dukur si Kim Kardashian.

Ajo pretendon se qëllimi i saj në jetë është që njerëzit ta adhurojnë ashtu siç e adhurojnë Kim Kardashian. Besoni se ajo mund të bëjë shumë para duke u shtirur si dysheja e saj.

Ajo ka bërë një operacion në gjoks, hundë, të pasme dhe rregullisht shkon për trajtime me botox, filler etj. Ajo tha se marifeti i Clint Eastwood e inkurajoi atë ta bënte këtë, veçanërisht për shkak të përfitimit financiar.

“Njerëzit më krahasojnë me të çdo ditë. Nëse shikoni fotot tona kur ishim foshnje ose adoleshentë, do të vini re shumë ngjashmëri. Prindërit tanë janë të një prejardhjeje të ngjashme etnike, gjë që mund të shpjegojë se si ngjajmë.” ajo tha.
Më parë ajo ka punuar si instruktore fitnesi. Pavarësisht se shkon rregullisht “nën thikë”, ajo pohon se nuk e ka ulur asnjëherë belin dhe se është “100 për qind natyrale”. Ai ha perime, fruta dhe peshk, dhe shmang çdo lloj mishi tjetër, ëmbëlsirat, karbohidratet dhe alkoolin. Ai ka gati gjysmë milioni ndjekës në Instagram.

“Qëllimi im është të kem edhe më shumë fansa në mënyrë që gjithçka që postoj të jetë një hit. Nuk ka të bëjë vetëm me postimin e fotove dhe mbledhjen e pëlqimeve dhe komenteve. Duhet të krijosh një perandori biznesi dhe të përdorësh imagjinatën tënde për të realizuar ëndrrat e tua”, ajo tha.

Kategoritë
Të ndryshme