Feto: SHBA-ja duhet të veproj si Hitleri ndaj Hebrenjëve sepse ata do të shkatërrojnë SHBA-në (Video)

Fetullah Gylen, udhëheqësi i organizatës terroriste FETÖ, në një takim që mbajti në SHBA dëshmoi edhe një herë se sa të rrezikshme janë mendimet e tij

Anëtarët e kësaj organizate ishin të infiltruar në  drejtësi,arsim, polici dhe agjencitë të tjera qeveritare në Turqi, e cila kjo ishte një strategji e Fetullah Gylen-it për marrjen e pushtetit.Por pas përpjekjes së grushtetit të 15 Korrikut terroristi Gylen nuk e arriti këtë.

Gylen, i cili ka qenë në SH.B.A. që nga viti 1999, citon Hitlerin për hebrenjtë në videon e tij të fundit, duke pretenduar se hebrenjtë do t’i çojnë SHBA-të në fund.

Ai tha se SH.B.A i ka toleruar shumë hebrenjtë dhe ka bërë një gabim në vendosjen e hebrenjve në institucionet e tyre. Këto fjalë të Gylenit tregojnë se sa është nën presion kjo organizatë terroriste dhe se bashkëudhëtarët e tyre(Izraeli) tash më janë shmangur nga përkrahja e kësaj organizate terroriste./Gazetaere

Deklarata e plotë

Mynafikët  janë më afër hebrenjve. Ata gjithashtu besojnë se të tjerët nuk kanë të drejtë për jetë, pasi ata janë një popull (komb) elitar. Ekziston edhe një aspekt i maturisë së çështjes. Tani, këtij kombi, i cili ka shkaktuar probleme të caktuara në vende të ndryshme, nuk do të ishte duhur  t’i mundësohej jeta ekomonike dhe kulturore Nuk do të ishte duhur të lejohen të bëjnë kapje në ekonomi. Duhet të kujdesen  edhe të ushqenin ata (hebrenjtë),  por nuk duhet të ishte duhur të lejohej hyrja në jetën ekonomike, politike, kulturore e një shoqërie ,të hynin në atë komb, të hynin në pronë dhe tani ato duhet të mbahen nën kontroll. Përndryshe, Hitleri thotë në librin e tij Mein Kampf kundër një parablerjeje të tillë: Kur linda, kishte rreth 80,000 hebrenj në Vjenë. Por nëse mendoni sipas popullsisë së asaj dite. Ata (hebrenjtë) dominuan fatin e asaj shoqërie. Kur janë kaq të dominuar, ata hanë, e marrin dhe bëjnë çfarë të duan. Tani ajo çështje që e provokoi atë ka provokuar edhe njerëz të tjerë, ajo çështje ka provokuar njerëz të tjerë dhe kanë bërë gjëra të ngjashme në vende të tjera. Por unë mendoj se si Osmanët u shkatërruan dhe u shpërndanë nga duart e këtyre sepse ata e lanë pas dore këtë çështje. Mendoj se amerikanët bënë të njëjtin gabim. Neokonët dominojnë fatin e tyre këtu, ata bëjnë atë që thonë ata, ekzistojnë në çdo parti. Të gjithë janë elementë dominues. Nëse një ditë SHBA do të shkatërrohet si Perandoria Osmane, patjetër që në periudhën e shkatërrimit do të jenë të përfshirë edhe ata(hebrenjtë)

 

Kategoritë
BotaLajme