Dua Lipa për filmin “Quo Vadis, Aida?”: Historia e Srebrenicës më bëri të qaj

Këngëtarja e njohur Dua Lipa rekomandoi në Instagram filmin “Quo Vadis, Aida?”  drejtuar nga Jasmila Žbanić, duke thënë se kjo është një arritje që të gjithë duhet ta shikojnë.

Dyshja ndau një poster të filmit në Instagramin e tyre, duke thënë se filmi sjell historinë e gjenocidit të Srebrenicës.

“Kjo është një histori shumë e fuqishme që më bëri të qaj dhe më bëri të kujtoj të gjitha historitë tronditëse që ata më treguan kur isha duke u rritur,” shkroi këngëtarja.

Ajo u tha ndjekësve të saj se ata duhet ta shikojnë këtë film, duke kujtuar filmi është  kandidat nga BiH për Oskar dhe Globin e Artë.

Kategoritë
Të ndryshme