Cristiano Ronaldo personi i parë në botë që arrin 500 milion ndjekës në Instagram, Facebook dhe Twitter!

Ikona e futbollit, Cristiano Ronaldo, ka arritur të mbledhë numrin më të madh të fansave në botë në llogaritë e tij në Instagram, Facebook dhe Twitter.

Ronaldo numëron tashmë 500 milion ndjekës në të treja platformat, duke u bërë kështu personi i parë në botë me këtë rekord.

Kategoritë
Sport