Bella Hadid foli për gjendjen e saj shëndetësore: Sëmundja Lyme po sulmon gjithçka

Dy javë pas festimit të pesë muajve të maturisë, Bella Hadid zbuloi historinë e gjerë të betejës së saj shëndetësore me sëmundjen Lyme të lindur nga rriqrat, të cilën ajo e kontraktoi fillimisht në 2012.

Gjendja e fundit shëndetësore e 26-vjeçares erdhi pasi ajo iu nënshtrua një operacioni urgjent në kanalin e rrënjës një vit më parë dhe zhvilloi një infeksion të shkallës së ulët nën një dhëmb fqinj.

Mjekët e Bella-s i përshkruanin antibiotikë dhe Motrin 800 për infeksionin e nofullës së saj pasi ajo zbarkoi në Florida një muaj më parë, dhe ajo ndau një selfie.

Ajo tregoi se si po i ndodh e gjithë kjo si pasojë e sëmundjes Lyme që ka dhe për të cilën ka deklaruar se “u ndez”. Ajo përshkroi për ndjekësit e saj se kjo sëmundje sulmon dhëmbët, nofullën, trurin, shtyllën kurrizore, kockat dhe të gjithë sistemin nervor.

“Çdo traumë e vogël, qoftë fizike apo mendore, mund të shkaktojë një ndezje. Nofulla ime është e përflakur sa herë që jam i stresuar ose i mbingarkuar. Disa ditë është mirë, por disa ditë janë të vështira. Por tani nofulla ime më dhemb torturues. Nesër unë” Do ta nxjerr këtë dhëmb”, përfundoi Hadid.

Shkencëtarët e shpallën Bella-n më të bukurën në botë në vitin 2019 pikërisht për tiparet e saj perfekte të fytyrës.

Ata u udhëhoqën nga teoria e raportit të artë dhe analizuan edhe detajet më të vogla të fytyrës, si madhësia dhe pozicioni i buzëve, hundës, mjekrës, mollëzave dhe nofullës. Nga llogaritja, ata arritën në përfundimin se ka përmasa perfekte.

Kategoritë
Të ndryshme