Tifozja e Argjentinës i bëri tatuazh portierit Martinez, në fund iu desh të korrigjonte gabimin.

Një tifoze e Argjentinës ka arritur të ribëjë tatuazhin e heroit të saj të ri, portierit të Kombëtares Emiliano Martinez, pasi ka bërë një gabim të madh.

Nxitësja e tifozëve argjentinas donte të nderonte portierin hero të Argjentinës Emiliano Martinez për paraqitjet e tij në Kupën e Botës në Katar. Martinez ishte i jashtëzakonshëm dhe u emërua portieri i kampionatit në kërkimin e Argjentinës për arin botëror.

Shumë tifozë të Argjentinës i kushtuan tatuazhe kombëtares së Argjentinës, kryesisht Messit dhe Martinezit, dhe një tifoze bëri një gabim të madh kur bëri një tatuazh, për shkak të të cilit iu desh t’i nënshtrohej një procedure shtesë.

Në vend të Martinezit, nxitësi i tifozëve gaboi dhe bëri tatuazh mbiemrin Fernandez. Dibu është pseudonimi i portierit Martinez, por ajo gaboi dhe në vend të Martinezit shtoi Fernandez.
Së shpejti ajo bëri një korrigjim, kështu që bëri një foto të mbrojtjes së Maritinez për tekstin e gabuar “Dibu Fernandez”.

Kategoritë
FunTë ndryshme