Momenti kur binjakët katër muajsh “njohën” njëri-tjetrin për herë të parë, momenti shkriu shumë zemra (Video)

Edhe pse ndonjëherë mund të zihemi me vëllezërit dhe motrat tona, kjo dashuri është e pamasë dhe do të thotë që ju keni një mik gjatë gjithë jetës tuaj. Një nënë ka kapur momentin kur binjakët e saj katër muajsh “njohën” njëri-tjetrin për herë të parë dhe momenti shkriu shumë zemra.

Për prindërit që kanë disa fëmijë, është veçanërisht e rëndësishme që të gjithë të jenë dakord dhe që më të mëdhenjtë të “kujdesin” për të vegjlit. Megjithatë, kur bëhet fjalë për binjakët, gjërat mund të jenë veçanërisht interesante dhe kështu ka qenë që në fëmijëri, kur prindërit regjistrojnë të gjitha ato momente të ëmbla, të para mes tyre.

Një nënë ka regjistruar momentin e “njohjes” së binjakëve të saj, si dhe bisedën e tyre gazmore dhe kjo skenë ka emocionuar shumë.

https://www.youtube.com/watch?v=L3m1qix8Zcw

Foshnjat e adhurueshme panë njëri-tjetrin, fillimisht duke u kapur për dore dhe duke buzëqeshur, dhe dukej sikur po bënin një bisedë “të thellë”.
Videoja në faqen e revistës për femra Tyla është krijuar disa vite më parë, por gjithsesi ka ngritur humorin e shumë njerëzve. Aty kanë vendosur edhe një “përkthim” të bisedave të foshnjave dhe përdoruesit kanë shkruar se janë kënaqur nga ajo që kanë parë.

“Çfarë momenti i bukur i komunikimit të tyre. Sigurohuni që ta ruani këtë dhe t’ua tregoni kur të rriten dhe të fillojnë të luftojnë”, ka shkruar një përdorues.

“Këtë mund ta shikoja gjatë gjithë ditës, vetëm shikoni ato buzëqeshjet dhe ‘gutimat’ e lumtura”, është një tjetër koment.

Përdoruesit kanë shkruar se si të kesh një vëlla apo motër binjake është një lidhje e veçantë që vetëm ata mund ta kuptojnë, duke ndarë disa nga përvojat e tyre të pabesueshme.

“Unë kam një vëlla binjak dhe më duhet të them se ka pasur raste që kam ndjerë dhimbjen e tij ose ai ka ndjerë se po kaloj diçka që as nuk ia kam përmendur. Është një gjë e pabesueshme dhe pasuria më e madhe”, dikush. përfundoi, ndërsa shumë ishin dakord me të dhe ranë dakord.

Kategoritë
FunTë ndryshme