Mbappe bleu një Ferrari të fuqishëm edhe pse ai nuk ka patent shofer

Kylian Mbappé kohët e fundit bleu Ferrari luksoze dhe ndoshta nuk do të ishte aq e çuditshme sa që pasi PSG nuk ka patentë shofer dhe nuk drejton fare makina.

Francezi bleu pistat Ferrari 488, V8 prej 720 HP, e cila kushton rreth 500,000 euro, por pavarësisht se ka disa katër këmbësorë luksoz, Mbappé nuk ka patentë shofer, kështu që nuk do të drejtojë një makinë të kushtueshme, markën transferon Marc.

“Oneshtë një nga suksesi i hershëm i burrit. Më mungojnë gjërat e zakonshme si patentë shofer Një përparësi, “ai shpjegoi një herë gjatë Mbappe në intervistë.

Dhe përkundër faktit se ai tashmë ka qenë 24 vjeç, Mbappé ende nuk është duke vozitur. Megjithëse PSG ofroi t’i paguante atij klasa në shkollën e drejtimit, ai nuk e konsideron të nevojshme.
Që kur arriti në Paris, Mbappe ka një butler, kuzhinier dhe shofer që e drejton kudo.

Sipas Cuatro.com, sulmuesi PSG gjithashtu ka Mercedes-Benz Gle Coupé, Audi A6, Mercedes-Benz V-Class dhe Range Rover.

Kategoritë
Sport