Kosovarët “braktisin” Shqipërinë! Ja arsyeja pse po ikin në Greqi…

Kosovarët shpenzuan një miliardë € në Shqipëri në vitin 2023.

Agim Shahini Kryetar I AKB-ës deklaronë se Kosovarët shpenzuan rreth një miliardë euro në Shqipëri në turizëm,investime dhe import në vitin 2023.

“Këtë vitë po mungon nje ofertë konkurse për pushuesit tone ndonëse Greqia,Turqia,Spanja dhe Kroacia kanë oferta interesante për pushuesit Kosovarë.
AKB vitin e kaluar ka paralajmëruar se pas liberalizimit të vizave orjentimishte janë vendet e BE qe do thithin pushuesit Kosovarë”.

Kategoritë
LajmeVendi