Konfirmohët lajmi keq për Neymarin, sezoni ka mbaruar zyrtarisht

Ylli Paris Saint Germain dhe sezoni i futbollit brazilian Neymar e përfunduan sezonin për shkak të dëmtimit të artikullit të duhur.

Lajmi më i keq për Neymar konfirmohet. Futbollisti brazilian duhet të jetë në funksionimin e artikullit të duhur, kjo është arsyeja pse ata presin muajin e pushimit.

PSG u audiua nga ky informacion, pas së cilës u konfirmua se braziliani do të linte fundin e sezonit.

Kjo do të thotë që ata do të humbasin çelësin këtë duel sezonal kundër Bayern në Ligën e Kampionëve të Mërkurën, dhe më pas do të operohet në spitalin në Doha. Pronarët e PSG -së së tij kanë të bëjnë me DOHE.

“Neymar ka treguar vazhdimisht paqëndrueshmëri në kyçin e këmbës në të djathtë vitet e fundit. 20 shkurt, stafi mjekësor i PSG rekomandoi funksionimin e ligamacionit. Të gjithë ekspertët e këshilluar konfirmuan këtë domosdoshmëri”, shtetet janë në një deklaratë të PSG.
Lëndimi i fundit Neymar fitoi një fitore 4: 3 kundër Lille dy javë më parë. Ai gjithashtu fitoi të njëjtën dëmtim në hapjen e botës Katerina në Katar kundër Serbisë.

Kategoritë
Sport