Kabinet historik në qeverinë maqedonase, Xhaferi kryeministër, me plot ministra shqiptarë

Njëri prej figurave kryesore politike në Maqedoninë Veriore, Artan Grubi ka dhënë lajmin e madh. Ai ka treguar se për herë të parë do të formohet një kabinet historik në qeverinë maqedonase, me Talat Xhaferin kryeministër e me plot ministra shqiptarë.

“Krenar që bashkë me Fatmirin, Bujarin, Kreshnikun dhe Jetonin, si dhe Nazimin, Agimin dhe Bekimin, jemi propozuar si pjesë e Kabinetit historik të Kryeministrit të parë shqiptar, Talat Xhaferi, nën udhëheqjen misionare dhe vizionare të rilindasit të fundit të kombit shqiptar, ALI AHMETI.  Kur guxuam, ia dolëm, kur ëndërruam, realizuam, kur besuam, punuam, kur u tha, u bë!”, ka shkruar ai.

Kategoritë
LajmeRajoni