Ivana Knoll ishte e ftuar në emisionin e Piers Morgan : Ajo pretendon se nuk fyen kulturën e Katarit me veshjen e saj

Ivana Knoll ishte e ftuar në emisionin e prezantuesit të famshëm britanik Piers Morgan dhe telefonoi nga Katari së bashku me biznesmenin vendas Mohammed Hassan al-Jefairi i cili më parë e kritikoi për veshjet e saj.

Një tifoze e kombëtares kroate të futbollit në Kupën e Botës në Katar tërheq vëmendjen me kombinimet sfiduese të modës që përdor për të brohoritur në flakët e njohura.
Ajo ishte kritikuar më parë për shkak se nuk respekton kodin e veshjes dhe kulturën e mikpritëses, për këtë arsye u shprehën edhe biznesmenët e Katarit, duke pretenduar se njerëzit po e filmojnë sepse duan ta denoncojnë.

Për shkak të vëmendjes që tërheq në emision, ajo ishte e ftuar edhe nga Piers Morgan dhe foli për Sky News për reagimet e njerëzve në Katar ndaj veshjeve të saj të pakta. Një regjistrim i emisionit është i disponueshëm në YouTube dhe përfshirja e tij mund të shihet nga minuta e 41-të.

“Veshjet e saj sigurisht kanë tërhequr vëmendjen e shumë njerëzve, përfshirë popullatën vendase,” tha Morgan duke njoftuar Knoll, i cili iu bashkua programit nga Katari.

“A ka pasur njerëz që ju kanë kritikuar drejtpërdrejt për mënyrën se si visheni”, pyeti ai.

“Jo. Të them të drejtën jam shumë e befasuar dhe e lumtur që pranojnë mënyrën time të veshjes. Shumë qytetarë të Katarit më afrohen për të bërë foto me mua – gra, burra, fëmijë – të gjithë”, u përgjigj ajo.

I ftuari i dytë i emisionit ishte biznesmeni nga Katari, Mohammed Hassan al-Jefairi, i cili më parë e kritikoi atë në një postim në Twitter.

“Mohammed, nuk të bëri përshtypje veshja e Ivanës, a të duket fyese?” e pyeti Morgan.

“Në fakt, pashë shumë njerëz të veshur në mënyrë të ngjashme në Katar, por shumë njerëz e raportojnë këtë në WhatsApp dhe dërgojnë foto dhe video. Është e çuditshme për ne ta shohim atë të veshur ashtu këtu në Katar,” shpjegoi ai.

“Mendoj se kjo është një mundësi e mirë për ta ftuar atë për të njohur një perspektivë tjetër. Sigurisht që nuk do të ketë njerëz që do ta kritikojnë atë në fytyrë. Ndoshta kjo është një mundësi e mirë për ta ftuar atë të provojë abayha-n tonë (a.k.a. veshje tradicionale e Katarit Unë mendoj se ajo do të dukej mirë në të,” tha ai.

Ivana theksoi se vendosi të vishte veshjet e saj, sepse vendasit i thanë se ishte në rregull me mesazhin se diversiteti duhet respektuar.

Kategoritë
FunTë ndryshme