Hovenier e Escobar takohen me shoqërinë civile

Ambasadori amerikan në Prishtinë Jeffrey Hovenier dhe i dërguari i posaçëm i Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar janë takuar sot me shoqërinë civile.

Në një postim në Facebook, Hovernie ka thënë se shoqëria civile ka një rol të domosdoshëm për të luajtur në mbajtjen e institucioneve përgjegjëse dhe avokimin dhe ndërtimin e një të ardhmeje më të mirë për të gjithë.

“Zëvendësndihmës sekretari i SHBA-së Escobar u bashkua me mua për diskutime të mëdha sot me përfaqësues të ndryshëm të shoqërisë civile nga e gjithë Kosova. Shoqëria civile ka një rol të domosdoshëm për të luajtur në mbajtjen e institucioneve përgjegjëse dhe avokimin dhe ndërtimin e një të ardhmeje më të mirë për të gjithë”, shkroi Hovenier në Facebook.

Kategoritë
LajmeVendi