Frika nga dentisti dhe neglizhenca e trajtimit të dhëmbëve iu bë shkak të preket nga kanceri i gjuhës

I riu, i cili neglizhoi trajtimin e dhëmbëve të thyer dhe të kalbur, pas pak u sëmur nga kanceri i gjuhës. Një pjesë e madhe e gjuhës së të riut, i cili kishte kancer të përhapur në nyjet limfatike të qafës, i është hequr.

Hüseyin Güvenaltun, 29 vjeç, me banim në Stamboll, i janë nxjerrë 2 dhëmbë të kalbur te mjeku tek i cili shkoi dhe tjetri u trajtua me ilaçe për shkak të inflamacionit.

Güvenaltun u mashtrua nga dhimbja e tij dhe la pas dore shëndetin e tij dentar dhe nuk shkoi më te mjeku.

Dhëmbi i thyer shkaktoi një plagë në anën e majtë të gjuhës me kalimin e kohës. Plaga u shndërrua në kancer, u përhap në limfë në qafë.Sipas lajmeve të DHA; Güvenaltun, i cili foli lips kur plaga në gjuhën e tij u bë më e madhe, nuk mund të thoshte S-në, kishte krahë të mavijosur dhe sy të gjakosur, deklaroi se nuk shkoi sepse kishte frikë nga doktori dhe se kishte humbur 6 kilogramë.

Sipas lajmeve të DHA; Güvenaltun, i cili foli lips kur plaga në gjuhën e tij u bë më e madhe, nuk mund të thoshte S-në, kishte krahë të mavijosur dhe sy të gjakosur, deklaroi se nuk shkoi sepse kishte frikë nga doktori dhe se kishte humbur 6 kilogramë.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme