Është Prezantuar “Lada niva travel” i ri (Video)

Kompania ruse “Lada West Tolyatti”, një vajzë e ndërmarrjes “AvtoVAZ”, ka filluar prodhimin serik të xhipit të modernizuar “Lada Niva Travel”.

Raportet e kompanisë thonë se SUV i parë “niva travel” u lëshua nga linja e prodhimit.

Në ceremoni morën pjesë Guvernatori i rajonit të Samarës Dmitry Azarov dhe Presidenti i kompanisë “AvtoVAZ” Yves Karakatzanis.

Pamja e “lada nive travel” ka ndryshuar. Kapakut i është dhënë një pamje e re, grilë radiatori është me një rrjetë më të madhe, dhe dritat janë të reja. Përveç kësaj, makina mori një dritë të re LED të pasme dhe një parakolp më të spikatur.

“Niva” ka një histori të gjatë. Sot, më shumë se 650,000 prej këtyre makinave drejtohen në rrugët e Rusisë dhe vendeve të tjera. Duke i kthyer emrin legjendar ‘niva’ familjes ‘Lada’, ne po hapim një faqe të re në historinë e saj. “Unë dua t’ju siguroj se në vitet e ardhshme, shumë lajme të rëndësishme dhe interesante do të shoqërohen me këtë emër,” tha Karakatzanis.

 

Kategoritë
Të ndryshmeTeknologji