Erdogan paralajmëroi në 2019! Mbështetësit e PKK-së e kthyen Parisin në një fushë lufte

Presidenti Erdogan paralajmëroi Perëndimin në një deklaratë që bëri në vitin 2019.

Erdogan tha:

“Ju po e bëni gabim, gjarpri i tmerrit që ju ushqeni me duart tuaja sot do të kthehet përfundimisht dhe do t’ju kafshojë gjithashtu. Dijeni këtë.”

“Kur bombat fillojnë të shpërthejnë në rrugët tuaja, kur armët e terroristëve fillojnë të shpërthejnë vdekjen dhe vandalët fillojnë të shkatërrojnë lagjen, sigurisht që do ta kuptoni gabimin tuaj.” Erdogan tha: “Por do të jetë shumë vonë. Ejani, kthehuni nga ky gabim ndërsa rruga është afër. Ne e dimë se për vite me radhë ju keni bërë edhe një sy qorr ndaj terroristëve që hipën në aeroplan me një thes plot me armë vetëm për të shmangur telashe.E dimë gjithashtu që nuk keni ndërmarrë asnjë veprim kundër terroristëve emrat e të cilëve ju kemi vënë në dijeni.Tani e dimë edhe se ju po luftoni që të mos merrni terroristët që janë qytetarë tuaj.Terroristë i keni në DAESH themi ne Merre, ik. Ti i ke trajnuar këta terroristë, pse nuk i merr. Ata nuk munden sepse është çështje karakteri. Duke e bërë këtë, ju në të vërtetë po rrezikoni të ardhmen tuaj.” kishte përdorur fjalët.

Dhe sot..

Organizata terroriste PKK dogji kryeqytetin e Francës në fundjavë. Mbështetësit e organizatës terroriste dolën në rrugë pas sulmit të Faransız të ekstremit të djathtë në Qendrën Kulturore Ahmet Kaya në Paris. Ata që mbanin simbolet e organizatës terroriste dhe thërrisnin parulla në favor të organizatës terroriste i kthyen rrugët e Parisit në një zonë lufte.

Policia e Parisit njoftoi se 31 personel u plagosën në incidentet. Nga incidentet u shpreh se të paktën 4 automjete janë përmbysur dhe një automjeti është djegur. Gjithashtu, janë thyer edhe xhamat e më shumë se 15 vendeve të punës.

 

Kategoritë
BotaLajme