Budva: Gjobë prej 200 eurosh për ecjen me rroba banje nëpër qytet

Në Budva është e ndaluar të ecni me rroba banje në rrugët e qytetit dhe në qytetin e vjetër, përveç në zonën e notit dhe ata që e shkelin këtë do të gjobiten me 200 euro, sipas vendimit të ri për rendin komunal.

Vendimi i ri për rendin komunal është miratuar në seancën e fundit të Kuvendit Komunal të Budvës në fund të prillit.

Vendimi ka hyrë në fuqi me botimin në Gazetën Zyrtare të Malit të Zi.

Budva është një nga vendpushimet verore të preferuara për shumë qytetarë të Bosnjës dhe Hercegovinës, si dhe të gjithë rajonit.

Kategoritë
LajmeRajoni