Anëtarët e Presidencës së BeH-së takohen me presidenten e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen

Pas takimit me Beqiroviq dhe Cvijanoviq, von der Leyen do të takohet edhe me kryetaren e Këshillit të Ministrave të BeH-së, Borjana Krishto, pas së cilës pritet të adresohen në një konferencë të përbashkët për media.

Anëtarët e Presidencës së Bosnjë e Hercegovinës (BeH) janë takuar në Sarajevë me presidenten e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen.

Anëtarët e presidencës, Denis Beqiroviq dhe Zheljka Cvijanoviq, u takuan me shefen e Komisionit Evropian në ndërtesën e Presidencës së BeH-së.

Pas shtrëngimit të duarve dhe fotografimit në fillim të takimit, biseda vazhdoi me dyer të mbyllura.

Pas takimit me Beqiroviq dhe Cvijanoviq, von der Leyen do të takohet edhe me kryetaren e Këshillit të Ministrave të BeH-së, Borjana Krishto, pas së cilës pritet të adresohen në një konferencë të përbashkët për media.

Von der Leyen mbërriti në BeH si pjesë e turneut të saj në Ballkan, pasi vizitës së saj më parë në Maqedoninë e Veriut, Kosovë, Mal të Zi dhe Serbi.

Kategoritë
LajmeRajoni