Anëtarësia e SBAShK-ut në Vushtrri me 71 për qind për vazhdimin e grevës

Anëtarësia e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës në Vushtrri e kanë votuar për çështjen se a dëshirojnë të fillojë mësimi apo jo.

Nga të dhënat shihet se 71 për qind e votuesve janë për vazhdimin e grevës, ndërsa 25 për qind janë për ndërprerje të grevës por me ndonjë marrëveshje.

Kategoritë
LajmeVendi