Amerikanët nuk mund ta besonin se çfarë dhe si drejton Hasbulla (Video)

Hasbulla Magomedov u bë një nga sensacionet më të mëdha virale dhe fama e tij në internet i solli angazhime të shumta, përfitime të rënda financiare, si dhe u bë anëtar i UFC-së së famshme, ku punësohet si promotor.

Amerikanët Kyle Forged dhe Jesse Sebastiani vendosën të vizitojnë Dagestanin, ku ka lindur Hasbulla.

Ndërsa po ecnin nëpër rrugët e Dagestanit, një makinë Dodge TRX u ndal para tyre. Ata u tronditën kur panë se po e drejtonte Hasbulla.

“Arritëm në një qytet mjaft të rrënuar, por ka vende të bukura, njerëzit e Khabibit na çuan ku të donim dhe më pas një makinë Dodge TRX ndalon para nesh. Në të ishte një Hasbulla. Kjo është e vetmja makinë e tillë në Rusi. Kur u takuam në Abu Dhabi, ai nuk ishte në humor të mirë, por këtë herë ishte i mrekullueshëm, na çoi në shumë vende dhe nuk na la të paguanim për asgjë”, thanë amerikanët.

Ata u habitën veçanërisht kur zbuluan se edhe Hasbulla drejton një makinë.

“Na thanë që ai drejton një makinë. Ne menduam se si e bën këtë dhe na rezulton se ai ulet në prehrin e një shoku që kontrollon komandën, dhe Hasbulli mban timonin. Mënyra se si ngas është çmenduri. Betohem Zot po shkonte 150 ne ore ne mes te qytetit.Nuk i del rruges vrapon une u frikesova luan ben zhurme nuk na interesonte por ishte shume argëtimi me Hasbullin”, kanë përfunduar amerikanët.

Hasbulla ka gjithsej tetë makina. Nuk dihet se çfarë marke janë, por Dodge TRX në të cilin ai u shfaq vlen pothuajse 100,000 dollarë.

Kategoritë
FunTë ndryshme