Vuçiqit i ka rënë durimi në parlament dhe i ka bërtitur opozitës: Serbinë e vodhët, Kosovën e tradhtuat

Në seancën e sotme të Kuvendit të këtij vendi ka marrë pjesë edhe presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, i cili në një moment është futur në një diskutim serioz me deputetët e opozitës, i cili është shndërruar në tarracë dhe sherr.

Në fjalimin që i parapriu përleshjes, anëtarët e opozitës shau Vuçiqin dhe thirrën “Tradhti” dhe “Dorëheqje”.
“Pra, kur e duroni? Kur e duroni? Edhe për tradhti, edhe për hajni. E vodhët Serbinë, e grabitët, e torturuat. E tradhtuat Kosovën në një pjatë. Ne shpëtojmë atë që mund të shpëtohet”, bërtiti Vuçiq. .

Pas kësaj ai u tha opozitarëve që të mos nxisin kundër tij fëmijët, më saktë deputetët më të rinj, por të thonë qartë se cili është problemi.

“Mos u bind, fëmijë, ti thua heqjen e barrikadave? Epo, unë po flisja për këtë, jo ju, ju nuk e keni idenë për këtë. Njerëz dëgjoni Millosh Stojanoviqin që u pushkatua, Srđan Petroviq, Predraža. Pantiq, Nikolla Nedeljkoviq”, tha Vuçiq, pas së cilës opozita hyri në konflikt me zyrtarë të pushtetit.

 

Në fund të diskutimit, që i ngjante çdo gjëje veçse një dialogu demokratik dhe civilizues, Vuçiq tha se opozita kishte planifikuar kaos gjatë gjithë kohës.

“Kjo është e pabesueshme, turp për ju që bëni diçka. Ju e keni planifikuar këtë gjatë gjithë kohës. A është gjëja më e mirë që mund të bëni?” përfundoi Vuçiq.

Kategoritë
LajmeRajoni