Trenerkat e Gjokoviçit me numrin 22 në shitje në vetëm 22 kopje: Lacoste shpalli edhe çmimin

Trenerkat me numrin 22, që simbolizon 22 titujt e Grand Slam-it të fituar nga Novak Gjokoviç, do të shitet në vetëm 22 kopje.

Kompania Lacoste, sponsori i tenistit më të mirë në botë, vendosi të fitonte para për titullin e 22-të të Grand Slam të Gjokoviçit dhe vendosi të shesë tuta të dizajnuara posaçërisht.

Pas triumfit kundër Stefanos Tsitsipas në finalen e Australian Open, Gjokoviç veshi një tuta dhe në anën e djathtë të gjoksit ishte numri 22 në shenjë të 22 titujve të Grand Slam-it, të cilët i barazoi në listën e përjetshme me Rafaelin. Nadal.

Lacoste vendosi të shesë në mënyrë simbolike 22 tuta dhe çmimi i piperit u shpall.
Kushdo që dëshiron të bëhet pronar i kostumit të Gjokoviqit me numër 22 do të duhet të shpenzojë deri në 250 euro, ndaj nuk ka dyshim se për këtë veshje do të interesohen vetëm koleksionistët e zjarrtë.

Sigurisht, një tuta me një numër do të thotë shumë më tepër për koleksionistët

Kategoritë
Sport