Tenistja e njohur sulmoi Gjokoviçin: Serbët kanë sindromën e viktimës, të gjithë janë kundër tyre

Pas fitimit të titullit në Australi, tenisti serb Novak Gjokoviç u vu në qendër të kritikave të reja, e fundit prej të cilave erdhi nga ish-tenistja më e mirë në botë në konkurrencë në dyshe, Rennae Stubbs.

Konkretisht, pesë herë fituesi i titullit Grand Slam, së bashku me biznesmenin dhe gazetaren amerikane, Caitlin Thompson, tha se Gjokoviç gjithmonë luan një lloj viktime, pra bashkë me serbët beson se të gjithë janë kundër tyre.
“Ata kanë sindromën e viktimës. Të gjithë janë kundër tyre, i sulmojnë, janë të rrethuar nga armiq… Kjo e motivon edhe Novak Gjokoviçin. Nuk kam asgjë për të thënë për tenisin e tij. Njerëzit mund ta duan dhe ta shijojnë tenisin e tij, por unë jo. Pashë disa dokumentarë për Srebrenicën dhe pashë që serbët kryen gjenocid. Besoj se vetë Gjokoviç e mori këtë sindromë nga njerëzit e tij, të cilët e kanë paraqitur veten si viktimë për vite me radhë”, tha Stubbs në një nga amerikanët. podkaste.

Ajo gjithashtu deklaroi se Gjokoviç mund të fitojë tituj Grand Slam 27-28, por më pas ajo kritikoi fansat e tij.

“Nuk është një mjedis tifozësh. Ata ishin shumë të zhurmshëm. Ata nuk respektojnë njerëzit përreth tyre që erdhën për të parë ndeshjen,” tha Stubbs.

Kujtojmë se Gjokoviç së fundmi fitoi titullin e 10-të në Australian Open. Ishte i 22-ti i tij Grand Slam në përgjithësi, duke e barazuar atë në krye me spanjollin Rafael Nadal.

Kategoritë
Sport