Rusëve ‘u ka humb rruga në oborr’, ukrainasit rikthejnë territor në veri të Kiev

Ushtria ukrainase ka vazhduar me çlirimin e fshatrave në periferi të kryeqytetit Kiev, të cilat ishin të okupuara nga ushtria ruse, prej që kur filloj agresioni total mbi këtë vend, ndërsa pala ruse janë në kërkim të fajtorëve për humbjet ushtarake dhe dështimin e pushtimit, transmeton Gazeta Metro.

Shumë qytete deri më tani janë çliruar, dhe radha po iu vie edhe fshatrave, të fundit të cilat tani më janë nën kontrollë nga forcat ukrainase, janë fshatrat Viktori dhe New Basane, të cilat ndodhën në periferi të Kievit.

Kategoritë
BotaLajme